AM Komunikacije v Sloveniji deluje kot del Formitas skupine in skupaj s kreativno agencijo Formitas tvori komunikacijsko celoto.

Leta 2011 se je medijska agencija ločila od agencije za integrirano tržno komuniciranje Formitas, s katero še vedno tesno poslovno sodeluje.

Podjetje AMK

Je del skupine Ascanius Media in od leta 2018 dalje razvijamo naše regionalne moči v sodelovanju z medijskimi agencijami na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini, hkrati pa ohranjamo sodelovanje s preostalo regijo Adriatik s povezavo s skupino Direct Media United solutions.

Smo pionirji

Smo post-demografski pionirji, ki presegajo običajne demografske značilnosti potrošnikov, da bi učinkoviteje opredelili in ciljali naše ciljne skupine v kompleksnem področju informacijsko komunikacijskih kanalov.

Naš pogled

Naš fokus presega klasično medijsko načrtovanje in medijski zakup, saj se osredotočamo na partnerske projekte, ki temeljijo na doseganju sinergije med naročnikom, medijsko agencijo in medijskim ponudnikom. V osrčje tega sodelovanja postavljamo odprt, pošten in transparenten odnos z vsemi poslovnimi partnerji, ki je predpogoj za ustvarjanje uspešnih zgodb blagovnih znamk, ki trajajo leta in dvignejo blagovne znamke naših strank na višjo raven.